Menu

Za škole

Poštovani,

s obzirom da se IK Dječija knjiga bavi isključivo izdanjima za djecu (slikovnice, školske lektire i udžbenici za osnovnu školu) upravo ste vi naš najznačajniji partner, i tek zajedničkom saradnjom možemo postaviti kvalitetne temelje u obrazovnom procesu.

IK Dječija knjiga će u narednom periodu u saradnji sa svojim autorima i PPZ, ali i uz vašu pomoć organizirati seminare za nastavnike, literarne konkurse za učenike kao i mnoge druge akcije koje će dodatno učvrstiti naše prijateljstvo.

Naši udžbenici i lektire su već odavno pronašli svoje mjesto u prostorijama vaše škole, i posebno vam zahvaljujemo na ukazanom povjerenju.

Ponude lektira, udžbenika i priručnika, na naše ali i vaše zadovoljstvo, redovno dopunjavamo novim, aktuelnim naslovima u šta se i možete uvjeriti.

PONUDA – UDŽBENICI I PRIRUČNICI

PONUDA LEKTIRE

Osim toga, želeći da doprinese oplemenjivanju školskih prostora, Izdavačka kuća Dječija knjiga Sarajevo pripremila je kolekciju od 10 portreta najznačajnijih lektirskih pisaca. Portreti su djelo sarajevskog umjetnika Ozrena Pavlovića.

Format: 50 x 70 cm.

Portreti se isporučuju u kompletu i mogu se naručiti u dvije verzije:

Sa luksuznim ramovima – cijena 500,00 KM + PDV

Sa letvicama (kao geografska karta) – 150,00 KM + PDV.

SLIKE PISACA

Za učionice maternjeg jezika, biblioteke i druge školske prostore